Sportfiske på glan

Ärade fiskekamrater......vi i TPH har startat en fiskeblogg som var tänkt att vara kul för oss, våra nära och kära, men även för andra fiskare som vill läsa lite om hur och var vi fiskar. 
Efter senaste inlägget där vi bland annat fått en fin gös började kommentarerna hagla in, "varför skriver ni var ni är?" "måste ni skriva att det är i Glan?" o.s.v....... Självklart tråkigt att få skit för att man vill skriva lite om sitt intresse och att folk ska reta upp sig på att det kanske blir fler sportfiskare i Glan.
Men........... vi tror inte att ett inlägg på våran blogg om att vi fått en gös som är hyfsad skulle göra att hela glan blir invaderad av sportfiskare som gör att fisken tar tokslut och det blir helt tomt på gös. Att vi sedan har våra "hemligheter" som exakt var och på vilken färg vi får gösen på är bara ironi. Oftast när vi är ute å fiskar ser vi kanske en eller två båtar, känns inte särskilt trångt på en sjö som glan, däremot får vi på vissa ställen snirkla oss igenom en labyrint av nät, är inte det värre?? Vi (eller jag iaf) tror att fisket efter gös skulle bli bättre om det fanns fler "sportfiskare" och färre nätfiskare, nå´n som instämmer??
Slutligen..........
Skriv jättegärna kommentarer till våra inlägg, det gör oss bättre bloggare och fiskare, det är det vi vill. Samt att ni som läser bloggen förhoppningsvis kan få lite inspiration att fiska.
Till Er som undrar, vi har tagit upp 1!!! gös i år, på dryga 55cm, alla andra har åkt tillbaka enligt C&R principen. Hur många har nätfiskarna tagit upp??

Väl mött på sjön!
//Johan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Förra söndagkväll,minst 21 båtar på Glan!!

2009-07-07 @ 13:48:39
Postat av: Jocke

Hej.Har precis börjat pröva min fisketur och har ingen båt än. Bor dock i Finspång och skulle vilja utforska Glan från stranden. Finns det några tips om iaf vägar ner till något skapligt ställe?Väl mött! //Jocke

2009-07-14 @ 02:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0