Länge sen sist!

Nu var det ett bra tag sen vi i Team PikeHunt var ute och fiskade och ännu längre sen vi skrev något här på bloggen! Nu har vi emellertid varit ut på vår sjö och dängt drag till höger och vänster i hopp om att kroka den där enorma, otroliga ja helt abnormt stora gäddan och återigen har vi misslyckats med detta. Men vad gör det när man får vara ute på sjön ihop med sina bästa kamrater och käka mackor, snacka skit och ta en och annan snipa när man känner för det.

Den här dagen var en ganska vanlig tisdag då jag och Pelle dock hade slutat jobbet en timmer eller två tidigare än normalt. Det var väl så att det var jag som slutade de där två timmarna tidigare och var således på plats hos den för dagen arbetsbefriade Johan. Vi gav oss ut till sjön och i båten med alla grejer och fyllde som vanligt upp båten ganska snabbt och drog iväg till ett av våra ställen. Det hade nog inte gått mer än 20 minuter och Johan hade fått upp 3 gäddor dock ingen direkt storlek på dem. Efter detta hämtades Pelle upp och vi gav oss tillbaka till samma ställe igen. Pelle tog då ganska snabbt en hygglig gädda runt 6kg men dock bara 99cm och inte de 100cm som vi eftersöker.


Vi fortsatte ett tag till på samma ställe för varför skulle vi byta när vi tog gädda på gädda på gädda! Vi tog ytterligare någon mindre innan undertecknad kunde landa en riktigt smal madame på 101cm. Detta var min 6:e och Team PikeHunts 10:e gädda för året över metern.


Nu tyckte vi nog att vi var klara på detta ställe och begav oss till nya och förhoppningsvis hetare ställen. Så blev dock inte fallet utan resten av dagen blev rätt seg och vi fick upp en och annan mindre gädda och även några abborrar på slutet. Slutresultatet kan summeras till 10 gäddor, 2 abborrar och en fantastiskt trevlig dag!

God Middag!
//Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0