Premiär på Glan

Då var det gjort, premiären på Glan. En solig vårdag med stora förhoppningar som inte föll in. All kändes kanon, hela TPH skulle ut och håva upp romstinna madammer. Men icke, ett rätt segt fiske som slutade med 3 landade gäddor. Pelle drog det längsta strået med sin 100cm pinne (som syns på bilden) till gädda. Erik och jag fick varsin snipa, inget  att skryta med alltså. Förutom att Erik verkligen fick sin gädda att hugga rejält.........(syns även det på bilden). Verkar svårt att hitta de perfekta lekvikarna och dess tokiga invånare. Kanske letar vi på fel djup, har fel drag, eller var det för fint väder? Svaren kunde vi denna gången inte lista ut, men vi ger oss inte så lätt, på´t igen bara!!!

Men en trevlig och skön dag på "vår" sjö. Med fika och Glansallad som lunch. Till helgen drar vi ut igen och då har vi väl ännu större förhoppningar som antagligen inte slår in. Men vem vet, en dag kanske resultatet slår förhoppningarna.......

Men detta är ju bara uppvärmning inför den stundande tävlingen S:t Anna och Stegeborg med omnejd. Det ska ju aldrig gå bra på genrepen sägs det.
Vi siktar på 300cm gädda den 26e, men då har väl nå´t annat lag lyckats med bedriften att få 301 cm sammanlagt......eller?

Väl mött på sjön
//Johan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0