Revansch i S:t Anna Pike Open

Nu drar det upp till våren upplaga av S:t Anna Pike Open. En tävling som vi i TPH tycker är riktigt rolig, dels för att våra vänner i PikeArrows anordnar tävlingen på ett utmärkt sätt, men också för att vi var riktigt nära att ta hem segern i höstupplagan förra året. Tyvärr var vi bara två tredjedelar av laget då Pelle var tvungen att befinna sig på annan plats. Vi hade 7 gäddor i båten där de tre längsta var 88, 96 och 103 cm, totalt 287 cm, endast en centimeter från vinst. Dock fick vi tröstpris i form av en fin ABU Ambassadeur 5600 C4 i sveriges färger.

Vi började starkt och fick en 96a efter bara en liten stund och tappade en ungefär lika stor strax därefter. Sedan blev det stiljte i fisket och inte en gädda på flera timmar. När vi funderade på att packa ihop och åka in tyckte Erik att vi skulle stanna på "vårt" ställe (samma ställe som vi började på). Det visade sig vara ett genidrag och det blev bra fiske igen.
5 gäddor på runt en timme, varav 103an och 88an högg efter Eriks Buster Shallow först men jag lyckades kroka dem på samma typ av drag. Även några mindre gäddor som inte var lönt att mäta fick syna insidan av båten. En skön avslutning på en annars ganska seg fiskedag, förutom första halvtimmen förstås.

Självklart lite dystert att få stryk med så lite. Men i år är vi alla med och ska göra allt för att vinsten ska tilfalla TeamPikeHunt.

Väl mött på sjön
//Johan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0