Ny Fisketur efter nederlaget i Pike Open

Som ni säkert förstår gick det inget vidare på Pike Open. Hade det gjort det så hade det stått spaltmeter av text om det!

Men vi i team pikehunt skulle vilja passa på att gratulera team slät om baken som tog hem höst tävlingen för andra året i följd

Ja då var det dags igen för fiske på våran favoritsjö!
Fisket började trögt. Vi fiskade vik efter vik men det var ingen direkt fart på det. Men som vanligt lyckas Johan dänga någon snipa i huvudet så han slipper åka hem utan å tagit något. Efter en jätte god första fika med soppa bröd å lite kaffe & kaka bestämde vi oss för å dra ut på djupet å kasta lite efter pelagiska gäddor. Väl där ute  hade Johan först ett monsterhugg där krokarna nästan blev raka. Den satt inte på särskilt länge, två till tre rejäla skak på huvudet så var den lös . Nästa hugg var också ett monsterhugg. Denna fisk var riktigt fin och var uppe ett par gånger vid båten. Skulle tippa på att den var över 9 kg. Tyvärr lossnade gäddan efter ett par rusningar. Jävligt snopet å jättetråkigt för Erik! Nästa  hugg var Johans. Denna fisk var det inte någon direkt kaliber på. Sen var det min tur. Inte heller någon jätte men ändå en gädda. Det kändes skönt att drilla i det fina men väldigt blåsiga vädret.


Efter allt dängande ute i vinden och bland vågorna bestämde vi oss för å åka till närmsta lä för å äta lunch. Till efterrätt blev det jättegod tårta som Erik hade med eftersom han har blivit ett år äldre! Grattis ännu en gång Erik å tack för tårtan!
Vi begav oss in i en stor vik och jerkade oss längs en ganska grund vass. Jag fick ett hugg som kändes bra men den släppte snabbt å lämnade en stor virvel efter sig . Nu var det vassens tur på andra sidan viken. Vi fiskar väldigt sällan där, men det kommer vi säkerligen inte göra i framtiden för där fick vi faktist ett dubbelhugg! Den ena var väl ingen jättefisk men skönt för Erik eftersom han fortfarande funderade på vad den stora som kom undan vägde. Den andra fisken kändes tung. Efter en liten stunds drillande tog Johan ett stadigt gälgrepp  å dagens största var landad! En trevlig fisk på 103 cm och 6,76 Kg!

Efter den fisken kände nog både jag och Johan att vi längtade hem till våra 6 veckor gamla bebisar, eller som vi säger när inte våra sambos hör: Nästa generation av Team PikeHunt!
Fish on \\Pelle

Kommentarer
Postat av: Jimmy/Slätombaken

Hej tack för gratulationerna!Vi la upp en länk till eran blogg på våran är det ok? Ni får gärna lägga upp en länk till våran blogg i eran om ni vill. http://teamslatombaken.blogspot.com/mvh/ team slätombaken

2010-09-28 @ 23:17:26
Postat av: Pelle

Det ska vi absolut lägga till har pratat en lång tid om att vi ska lägga till fler länkar

2010-09-29 @ 10:23:25
URL: http://teampikehunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0