St. Anna Pike Open våren 2011

Jaha då får man återigen skriva om det hemska hjärnspöke som vi har råkat ut för när det gäller denna tävling. Eller vad ska man säga om en trasig propeller och ca 30 följare på hela dagen!! Men vi tar det från början:
Det var verkligen en jättestrulig fredag på jobbet. Först byte av telefonväxel och sen mycket annat som var tvunget å bli gjort då jag efter helgen skulle gå på min pappaledighet. Tiden sprang verkligen iväg men till slut möttes jag och Erik upp på Maxi för å handla mat till tävlingen (ja det blev förstås en god kaka också) . Vi bestämde oss för att göra Glan-sallad ( och hur tusan vi nu kunde välja det när vi skulle fiska i Slätbaken kan man ju fundera på ) När handlingen var avklarad var det dags att att fixa med båtar. Vi la i en båt för att sedan ta upp en annan men det var den tredje vi skulle ha på tävlingen!!
Efter det var det bara hem å skära sallad å äta mat. Klockan blev en stund efter 00:30 innan jag kom i säng så inte blev det mycket sömn eftersom Erik skulle komma till mig vid 05:00. Men som vanligt när det gäller fiske så är man nästan vaken innan klockan har ringt så det var inga problem. Jag klev upp å koka kaffe å fixa´ saft sedan var det bara att åka.
Väl framme backade vi ner båten körde upp kärran och när starten gick gav vi oss iväg. Här började problemen. Vi hade tappat en bult till båtkärran! Vi valde att åka inåt men det verkade inte många tro på eftersom det bara var vi och fyra båtar till som åkte ditåt. Det var helt fel ställe förstås för vi kände ingenting. Det var som ärtsoppa: Ingen sikt alls!!  Efter någon timme begav vi oss utåt där det var bättre sikt. Vi stannade till på några ställen under färden och lyckades med att köra på ett grund!! Detta på grund av(haha) att en fågel på en sten såg ut som en nätboj!  Och som ni kanske förstår var det där propellern gick sönder! När vi väl kom ut började vi se gäddor som följde efter draget men inte var dom helt i stöten . Erik lyckades ändå locka upp två gäddor. Här är en av dom. Den enda som var värd att mäta.

Nästa gång ska vi be till fiskeguden för att slippa detta onda hjärnspöke.
(efter stunds letande så hittade vi bulten vi tappat ett par timmar tidigare så det blev bara å köpa ny propeller)

Fish on\\Pelle

Kommentarer
Postat av: Massören

Drog personligt rekord i helgen 11.84 kg!//Massören

2011-05-11 @ 18:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0